Van de Huszarstate

Australian shepherd en Smooth collie

 

Welkom op onze website waar u een kijkje kunt nemen hoe wij leven met onze honden. Wij ijn een kleine kennel die ooit gestart zijn met de Schotse langhaar herder.

In 2005 is ons eerste nestje pups geboren, waar wij gelijk een blue merle en een tricolour teefje van hielden. Na zo'n 18 jaar Collies te hebben gehad woonde we veel ruimer en wilde we er graag een Australian shepherd bij. Inmiddels hebben we daar ook de nodige ervaringen mee en hebben we op dit moment 4 Aussies. Onze oudste Collie is helaas augustus van dit jaar overleden. Sinds 3 jaar hebben we wel 2 korthaar Collies in ons bezit. 2 pittige dames met een heel ander karakter als de langharen. Deze zomer hebben we met onze eerste korthaar ook een nestje gefokt en daar een blue merle teefje uit aangehouden. Binnenkort zullen van haar ook foto's op de site komen.

 

Alle honden wonen bij ons in huis en ook de pups groeien bij ons in huis op. De ouderdieren ondergaan alle nodige testen en we selecteren zo goed mogelijk op gezondheid en karakter. 

Wij zijn lid van de rasvereninging A.S.A. ( Australian shepherd association ) en de Smooth Collie club. Voor vragen of info stuur gerust vrijblijvend een bericht naar info@vandehuszarstate.nl

Alle honden blijven bij ons wonen, ook als wij niet meer met ze fokken. Wij hebben ook nog een Britse korthaar, Britse Langhaar en een Selkirk Rex poes en twee Ragdolls. Buiten wonen nog kippen en een Tinker. Dus een gezellige beestenboel.


 


 

 

26194